Informatie voor jongeren

Pieker je veel, slaap je slecht, ben je vaak gestrest en/of voel je je somber? Vaak denken jongeren dat ze de enige zijn die zich zo voelen. Veel jongeren lopen op school en in het contact met anderen (leeftijdgenoten, familie etc.) tegen dingen aan, die een uitdaging voor ze vormt. Dat kan ervoor zorgen dat je je terugtrekt of juist druk of agressief bent. Veel jongeren passen zich aan aan de groep waar ze bij willen horen en doen soms zelfs dingen die ze eigenlijk niet willen doen. Zit jij klem en wil je daar iets aan doen, maar weet je niet hoe? Misschien kunnen wij je helpen. Kom eens praten over wat je dwars zit, dan zetten we er samen de schouders onder.

Je kunt (met een verwijsbrief van de huisarts of gemeente) een afspraak maken door ons te bellen (085-0653472),
mailen (info@samen-met-marjolein.nl) of het contactformulier op de website in te vullen.

Ben je jonger dan 16 jaar? Dan moeten je ouders toestemming geven en komen ze in ieder geval de eerste keer (en meestal vaker) met je mee.

Ben je 16 jaar of ouder? Dan mag je er ook voor kiezen om zonder je ouders te komen. Dit neemt niet weg dat het vaak fijn en goed is om wel met je ouders te komen. We zorgen er altijd voor dat er ook voldoende ruimte is om je verhaal zelf te doen en ook alleen met één van ons te kunnen praten.