Marjolein

Maakt u zich zorgen over uw kind of uw gezin?
Laten we er samen iets aan doen!

Ik ben Marjolein de Groot-van der Sluis. Ik ben opgegroeid in de Hoeksche Waard en inmiddels met mijn gezin gesetteld in het mooie Rivierenland. Ik heb na het afronden van het vwo voor de studie Pedagogische Wetenschappen in Leiden gekozen en ben vervolgens vijf jaar werkzaam geweest als orthopedagoog. Vanuit de kind- en jeugdpraktijk waar ik werkte kreeg ik de mogelijkheid om verder te leren. Ik deed verschillende vervolgstudies en werd daarmee GZ-psycholoog en EMDR-therapeut (traumaverwerking). Inmiddels ben ik alweer meer dan vijf jaar werkzaam als GZ-psycholoog. Ik heb in deze periode ruime ervaring opgedaan met de zorg aan kinderen, jeugdigen en (jong)volwassenen met een grote verscheidenheid aan problemen.

Omdat ik zelf erg hecht aan een laagdrempelige vorm van zorg, ben ik in 2017 een kleinschalige praktijk gestart, die is ingebed in een groot netwerk van professionals en samenwerkingspartners. Het team van ‘Samen met Marjolein’ bestaat uit orthopedagogen, GZ-psychologen, een kinder- en jeugdpsycholoog en een systeemtherapeut. Daarnaast zijn een klinisch psycholoog en een psychiater betrokken. Door deze opzet kan ik vanuit ‘Samen met Marjolein’ kwalitatief goede zorg bieden in een heel gemoedelijke, huiselijke en persoonlijke setting. De zorg wordt op maat gesneden voor iedereen die bij ons aanklopt. Ik hoop dat de drempel laag genoeg voelt om bij ons binnen te stappen!

U bent van harte welkom!

Marjolein
drs. M.J. de Groot – van der Sluis
GZ – psycholoog / orthopedagoog
Linkedin

AGB code:                        94009741
BIG-nummer:                   29915232125

Beroepsvereniging:
Ik ben geregistreerd bij de beroepsvereniging NVO en werk volgens de richtlijnen en beroepscode die door het NVO zijn opgesteld ten behoeve van kwaliteitsbewaking en borging van de clientenrechten (zoals privacy etc.).